knjizara.com
Otići ili ostati
predobro da se napusti, suviše loše da se ostane

Mira Kiršenbaum (autor)

Otići ili ostati
rasprodato

Da li da se pomirite ili da raskinete? Bilo da vaša veza tek postaje ozbiljna, bilo da ona traje već mnogo godina, nijedno drugo pitanje nije razlog za toliki bol i sumnju. Mnoge knjige vas savetuju kako da popravite svoju vezu. Ovaj revolucionarni bestseler je prva knjiga koja će vam pomoći da odlučite da li treba da pokušate – ili da odete.
Psihoterapeut Mira Kiršenbaum na osnovu višegodišnjeg istraživanja i prakse sa stvarnim parovima, pomaže vam da donesete pravu odluku. Objašnjava k

ako da realno sagledate svoju jedinstvenu situaciju uz pomoć samoanalize i ovakvih pitanja koja ciljaju u samu suštinu vaših problema:
Koji gresi se mogu oprostiti, a koji su neoprostivi?
Da li vaš partner toliko žestoko kritikuje vaše stavove da počinjete da sumnjate u samog sebe?Kakav je stvarno vaš seksualni život i koliko je značajan?
Da li među vama ima prave ljubavi i koliko je ona jaka u odnosu na sve što vam se ne sviđa?
Mira Kiršenbaum daje stručne savete, koji su ključ za donošenje svih vaših odluka, opisuje konkretne korake, koje možete odmah sprovesti u delo, i pruža odličan način za određivanje lične krajnje granice – sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Ova neverovatno pronicljiva i detaljna knjiga nudi savete koji će vam pomoći da sagledate istinu o vašoj vezi – i na mudar i saosećajan način pomaže vam da postupite samouvereno jer znate da, bilo da odlučite da odete ili da ostanete, radite pravu stvar.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija polova , Seksualna psihologija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Beoletra; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 375 str.; 978-86-87335-04-2;