knjizara.com
Osnovi marketinga
rasprodato

Peto izmenjeno i dopunjeno izdanje udžbenika - knjige "Osnovi marketinga" u pravom smislu bi trebalo da opravda atribute koji su mu pripisani. Pre svega, odlikuje se naporom autora da u svim bitnim aspektima marketinga prate i inkorporiraju najnovije domete kojim se karakteriše ova naučna disciplina. To se dobrim delom može uočiti na osnovu selektirane i korišćene literature u pisanju ovog izdanja udžbenika.
Drugo, ne manje važno za ovo izdanje udžbenika, jeste činjenica da je rađen u skladu sa usvojenim standardima u nastavi koje zahteva primena Bolonjske deklaracije. Za studente

, to znači prilagođenost teksta sa standardnim normama, ali mnogo više od toga precizniji i jasniji način izlaganja predmetne materije.
Treća odlika udžbenika odnosi se na mnogo viši stepen kohezije u sadržinskom smislu, s obzirom da predstavlja rezultat rada troje, doduše bliskih autora po "školi marketinga", ali umnogome različitih po stilu pisanja i načinu podučavanja marketinga.
Prof. dr Momčilo Milisavljević autor je IX, X, XI, XII, XIII i XIV glave u trećem delu i XVII i XX glave u četvrtom delu udžbenika. Prof. dr Branko Maričić autor je I i II glave u prvom delu, IV, V i VI glave u drugom delu i XIX glave u četvrtom delu udžbenika. Vanredni profesor dr Mirjana Gligorijević autor je III glave u prvom delu, VII i VIII glave u drugom delu, XV glave u trećem delu i XVI i XVIII glave u četvrtom delu udžbenika - knjige.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Prodaja
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu; 6. izdanje, 2017; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 719 str.; 978-86-403-1504-3;