Mlada elita 2 Društvo ruže

Mari Lu (autor)

Mlada elita 2 Društvo ruže

679 din

Stara cena: 849 din

U korpu

Nekada davno bila jedna devojka čije srce izdaše i porodica i prijatelji, usmerivši je na gorki put osvete. Sada poznata kao zastrašujući Beli Vuk, odmetnik i opsenar, Adelina Amuteru daje se u beg iz Kenetre ne bi li pronašla ostale Mlade Elitne, ljude natprirodnih moći, u nadi da će stvoriti sopstvenu vojsku. Njen cilj je da uništi Isledničku Osovinu, vojnike pod belim plaštovima koji je zamalo ubiše.
Ali nije Adelina nikakva junakinja! Počela je da gubi kontrolu nad sopstvenim moćima što se hrane strahom i mržnjom drugih ljudi.

Svojim novim Elitnim prijateljima ne može u celosti da veruje – Teren Santoro, vođa Isledništva, želi je mrtvu, dok njeni nekadašnji prijatelji, Rafaele i njegovo Društvo Bodeža, žele da zaustave njenu žeđ za osvetom. Adelina s mukom pokušava da pronađe dobrotu u sebi. Ali kako neko može da bude dobar ako sâmo njegovo postojanje počiva na tami?

Oni vam behu poput bleska munje na olujnom nebu, poput tame što kopni uoči zore. Nikada takvih ranije bilo nije, niti će ih biti!
Nepoznati izvor o Mladoj Eliti

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Urban Reads; 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 320 str.; 978-86-89565-34-8;