knjizara.com
Microsoft Windows XP CD

Miodrag Mićić, Nebojša Danilović, Olivera Janković (autor)

Microsoft Windows XP CD
rasprodato

Opustite se, zavalite se u fotelju i dozvolite Vašem jedinom virtuelnom učitelju da Vas uz neposrednu komunikaciju povede kroz svet računara. Bez straha da ćete bilo kojim postupkom bilo šta pokvariti. imajte poverenja u svog virtuelnog učitelja i uskoro ni Vi nećete grešiti!
Više od 200 ilustrovanih tema i 150 simulacija na jednom disku, uz pomoć zvučnih zapisa i rečnika termina, uči polaznike virtuelnog kursa "Windows XP" najvažnije funkcije tog najpopularnijeg operativnog sistema na svetu. Svaka tema, o

d "prvih koraka" - uključivanje i isključivanje računara, preko organizacije podataka na računaru i kucanja jednostavnog teksta, pa sve do instaliranja programa i podešavanja naprednih opcija, propraćena je zvučnim zapisom, virtuelnom demonstracijom i interaktivnom vežbom.
Osim demonstracija "virtuelnog učitelja", ponuđene su vežbe čija je prednost da i kada pogrešite, slučajno ili zbog još uvek nedovoljnog poznavanja problematike, nećete ništa poremetiti na svom računaru. Jer je ovaj program samo virtuelni Windows, a samim tim ništa realno ne menja. To znači da tekstove koje brišete, foldere koje kopirate, fontove i štampače koje instalirate ne morate da imate na računaru. Posle najmanje greške ili dvoumljenja u rešavanju zadataka, "virtuelni učitelj" će Vas izvesti na pravi put, a posle nekoliko ponavljanja sve naučeno moći ćete da primenite i u realnom svetu.
Kursevi pokrivaju lekcije po specifikacijama ECDL (Europian Computer Driving Licence) ICDL (International Computer Driving Licence) priznatim u celom svetu.


Ostali naslovi iz oblasti: Operativni sistemi

Izdavač: Multisoft; 2005; latinica; 86-83473-19-8;