knjizara.com
Microsoft Office Project 2007 - korak po korak

Karl Četfild, Timoti Džonson (autor)

Microsoft Office Project 2007 - korak po korak
rasprodato

Kao i svaka knjiga iz serije Korak po korak, i ova se sastoji od lekcija koje su strukturirane tako da korisnik prvo pročita kratak teoretski deo, a zatim prelazi na vežbanja konkretnih postupaka, pri čemu koristi datoteke sa vežbanjima sa CD-a koji prati ovu knjigu. Svaka lekcija predstavlja određenu tematsku celinu. Korisnik vežbe može da radi redom, a može i da ih preskače i radi redom koji mu odgovara. Knjiga je napisana tako da je s lakoćom mogu koristiti kako oni koji već imaju iskustva sa ovim programom, tako i sami početnici, a prateći CD pomaže da se knjiga što bolje iskoristi.

Ključne

karakteristike za prodaju
Ova knjiga je organizovana tako da vas vodi korak po korak kroz sve zadatke koje ćete želeti da izvodite u Microsoft Office Projectu 2007. Ako počnete od početka i prođete kroz sve vežbe, steći ćete dovoljno veštine da možete da pravite datoteke u MS Projectu i da radite sa njima. Međutim, svako poglavlje je posebna celina. Ako ste radili na nekoj ranijoj verziji MS Projecta, ili ako ste uradili sve vežbe, a ipak vam treba pomoć da zapamtite kako da izvedete neku proceduru, ova knjiga će vam pomoći da pronađete pojedinačne zadatke u MS Projectu 2007.

Ciljna grupa
Svi ljudi koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene, a time sebi ulepšaju svakodnevicu. Ovu knjigu mogu koristiti i apsolutni početnici, ali i oni koji su dobro upoznati sa ranijim verzijama MS Projecta, a žele da nauče najnovije tehnike i da prilagode Project svojim potrebama.

Zašto se izdaje knjiga?
Upravljanje projektima postaje najzanimljivije onda kada u svojim projektima morate da uskladite ograničavajuće faktore vremena, troškova i obima. Projektni trougao ilustruje postupak usklađivanja ograničavajućih faktora, pošto su tri stranice trougla međusobno povezane, tako da promena jedne od njih utiče bar na jednu od preostale dve. Ova knjiga je tu da bi svima koje ova oblast interesuje pomogla da se snađu i uspešno ovladaju tehnikama koje pruža MS Project 2007.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Project , Upravljanje projektima
Ostali naslovi iz oblasti: Osnovi

Izdavač: CET; 2007; Broširani povez; latinica; 24 cm; 507 str.; 978-86-7991-309-8;