knjizara.com
Mesi - Više od superzvezde

Luka Kaioli (autor)

Mesi - Više od superzvezde
880 din
U korpu

Nakon više nego uspešnog prvog izdanja knjige “Mesi, priča o dečaku koji je postao legenda”, objavljivanja na preko dvadeset jezika i višemilionskih tiraža, Luka Kaioli objavio je novo, dopunjeno izdanje knjige o najboljem svetskom fudbaleru. Knjiga “Mesi, više od superzvezde”, kako i sam naslov kaže, osim prvog biografskog dela koji je preuzet iz prvog izdanja, vodi nas kroz Mesijeve uspone i padove poslednjih nekoliko godina. Trofeji, titule

, golovi, uspešna saradnja i prijateljstvo sa dvojicom vanserijskih igrača ( koja je detaljnije opisana u još jednom hitu Luke Kaiolija – “Suarez, Mesi, Nejmar – Barselonina nezaustavljiva napadačka formacija), ali i problemi s poreskim vlastima, koji do kraja još uvek nisu razjašnjeni.
Kako je Mesi postao najbolji na svetu, i šta je poruka mladima koji se bave sportom, neke su od važnih tema kojom se bavi Kaioli u svojoj knjizi. Kaioli nas strasno i uzbudljivo vodi kroz karijeru Argentinskog čudotvorca, što čitaocu ostavlja utisak da gleda napetu i neizvesnu utakmicu na stranicama ove knjige.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fudbal
Ostali naslovi iz oblasti: Sport i hobi

Izdavač: Novoli; 2. izdanje, 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 321 str.; 978-86-87515-14-7;