knjizara.com
Kruna ponoći

Sara Dž. Mas (autor)

Kruna ponoći
934 din
Stara cena: 1099 din
U korpu

Druga knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala po oceni Amazona.
„Ako tražite žestoku epsku fantastiku ispričanu iz ženskog ugla ovo je idealna knjiga za vas.“ RT Book Reviews, „Top Pick“
Selena Sardotijen je kraljeva zatočnica, no daleko od toga da je odana kruni, jer čovek kojem služi nameren je na velika zlodela. Ali nije joj lako da u tajnosti radi protiv svog gospodara. Dok Selena pokušava da odgonetne tajne pokopane u staklenom zamku, ne može da veruje nikome, čak ni svojim navodnim saveznicima – prestolonasledniku Dorijanu, kapetanu Garde Kejolu i stranoj princezi Nehemiji.

A onda će se

dogoditi neizreciva tragedija zbog koje se čitav Selenin svet raspada. Ona jednom zanavek mora da odluči kome je i čemu odana... i za koga će se boriti.

Brojni obožavaoci Sare Mas zasigurno će biti oduševljeni ovim uzbudljivim romanom, koji će ih pripremiti za eksplozivnu treću knjigu ovog serijala.

„Živopisna Selena, naizmenice puna ljubavi i surovo nasilna, zapravo je u potpunosti ostvarena junakinja. Ova pustolovina nabijena akcijom i romantikom, koju čitaoci nikad ne bi poželeli da napuste, prekida se u savršenom trenutku završavajući jednu nit pripovedanja i započinjući novu priču tako da čitaoce ostavi da željno i nestrpljivo iščekuju nastavak.“ Kirkus Reviews

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika , Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 456 str.; 978-86-521-2554-8;