knjizara.com
Dvor srebrnih plamenova

Sara Dž. Mas (autor)

Dvor srebrnih plamenova
1121 din
Stara cena: 1319 din
U korpu

Četvrti deo popularnog serijala je tu! Na širokoj pozadini sveta spaljenog ratom i izmučenog neizvesnošću, Nesta i Kasijan se bore sa čudovištima i spolja i iznutra, dok traže prihvatanje – i isceljenje – jedno drugom u naručju. NAPOMENA: Zbog eksplicitnog sadržaja, knjiga nije primerena za čitaoce mlađe od 18 godina

Nesta Arčeron je oduvek bila razdražljivo ponosna, brzo bi se razgnevila i sporo opraštala. A otkako je bila na silu primorana da uđe u Kotao i postane visokorodna vilenjakinja, muči se da pronađe svoj mir u čudnom, smrtonosnom svetu u kojem se obrela. Što je još gore, čini

se da ne može da pređe preko užasa rata s Hibernijom i svega što je u njemu izgubila.

Osoba koja rasplamsa njenu zapaljivu narav više od svih drugih jeste Kasijan, ratnik prekaljen u borbama, čiji ga položaj na Risandovom i Fejrinom Noćnom dvoru stalno drži u Nestinoj orbiti. Ali njena ćud nije jedino što Kasijan ume da razgori. Vatra među njima je neporeciva, a samo gori sve jače kad su primorani da budu blizu jedno drugom.

U međuvremenu, izdajničke ljudske kraljice, koje su se za vreme prošlog rata vratile na kontinent, sada su obrazovale opasan nov savez i tako zapretile krhkom miru koji je zavladao kraljevstvima vilenjaka i ljudi. A ključ za osujećenje njihovog plana mogao bi da se zasniva upravo na potrebi da se Kasijan i Nesta suoče s prošlošću koja ih proganja.

Na širokoj pozadini sveta spaljenog ratom i izmučenog neizvesnošću, Nesta i Kasijan se bore sa čudovištima i spolja i iznutra, dok traže prihvatanje – i isceljenje – jedno drugom u naručju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Urban Reads; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 714 str.; 978-86-81856-26-0;