knjizara.com
Kraljevstvo pepela

Sara Dž. Mas (autor)

Kraljevstvo pepela
1869 din
Stara cena: 2199 din
U korpu

Sedma knjiga najpopularnijeg tinejdž serijala po oceni Amazona.
Nezaboravna epska završnica serijala Stakleni presto.
Elin Galatinijus je prvo bila robinja, potom kraljeva krvnica, da bi se na kraju uzdigla do kraljice nekad slavnog kraljevstva. Dok rat izbija širom sveta, njeno putovanje se bliži kraju.
Elin je sve stavila na kocku kako bi spasla svoj narod – ali sa stravičnim posledicama po sebe. Pošto ju je kraljica Feja zaključala u gvozdeni sanduk, Elin mora da se osloni na svoju vatrenu volju kako bi istrpela višemesečno mučenje. Svest da će svoje voljene osuditi na propast ako se pokori Mev daje joj snagu, iako je njena rešenost sa svakim danom sve krhkija...
Budući da

je Elin zarobljena, Edion i Lisandra su ostali poslednja linija odbrane Terasena kome preti potpuno uništenja. Međutim, ubrzo shvataju da mnogobrojni saveznici koje su okupili kako bi se borili protiv Eravanovih ordija možda neće biti dovoljni da ih spasu od pogibelji. Raštrkani preko celog kontinenta dok im ponestaje vremena, Kejol, Manon i Dorijan primorani su da sami krče svoj sudbinski put. Sve što imaju je nada u spasenje – i bolji svet.
A preko mora, dok ga sadruzi nepokolebljivo prate u korak, Rovan traga za svojom zarobljenom ženom i kraljicom – pre nego što zauvek ostane bez nje.
Dok se niti sudbine napokon upredaju, borba za budućnost nikoga neće zaobići. Neke veze će se produbiti, dok će druge biti presečene za sva vremena u burnom poslednjem poglavlju serijala Stakleni presto.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Epska fantastika , Za tinedžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 900 str.; 978-86-521-4335-1;