knjizara.com
Komentar Zakona o državnim službenicima

Sekula Novaković (autor)

Komentar Zakona o državnim službenicima
rasprodato

Nakon tri godine primene Zakona o državnim službenicima i dve izmene tog zakona, ocenjeno je da su se stekli uslovi da se izvrše izmene odredaba Zakona u čijoj su primeni uočene teškoće i nedostaci, uz istovremeno očuvanje osnovnih principa službeničkog sistema - profesionalizacija, depolitizacija i karijerni sistem.
Nakon usvajanja izmena i dopuna ovog Zakona u "Sl. glasniku RS", br. 109/2009 objavljene su izmene i dopune određenih podzakonskih akata donetih po ovom zakonu.
Imajući

u vidu sve napred navedeno priredili smo naše NOVO IZDANJE koje sadrži sledeće: POTPUN TEKST ZAKONA, KOMENTAR zakona i PODZAKONSKA AKTA: Uredbu o razvrstavanju radnih mesta i merilima za opis radnih mesta državnih službenika; Uredbu o sprovođenju internog i javnog konkursa za popunjavanje radnih mesta u državnim organima; Uredbu o razvrstavanju radnih mesta nameštenika; Uredbu o pripremi kadrovskog plana u državnim organima; Uredbu o ocenjivanju državnih službenika i Uredbu o programu i načinu polaganja državnog stručnog ispita.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Državni službenici , Javna uprava
Ostali naslovi iz oblasti: Pravo

Izdavač: Poslovni biro; 2. izdanje, 2014; Broširani povez; ćirilica; 21 cm; 240 str.; 978-86-7889-562-3;