knjizara.com
Kama sutra za ljubavnike 21. veka

En Huper (autor)

Kama sutra za ljubavnike 21. veka
rasprodato

Drevno remek-delo erotske književnosti rečju i slikom prilagođeno današnjici. Više od 100 opisa seksualnih položaja obogaćeno je raskošnim fotografijama, otvorenim uputstvima i savremenim savetima o seksu.

Ima nečeg bezvremenog u tom i ostalim sličnim seksualnim priručnicima s Istoka zbog čega uživaju ugled koji novije knjige o seksu nemaju. Zanosna mešavina nastaje kada se to udruži sa sjajnim, ali ipak blagim fotografijama ljubavnih parova, koje bez vulgarnosti dočaravaju čuvene seksualne položaje. Ova knjiga nastoji da zadovolji znatiželju o jednoj od najintrigantnijih stavki našeg postojanja – ljudskoj polnosti.

Ovom izdanju

Kama sutre pridruženi su i tekstovi iz drugih istočnjačkih spisa: indijskog seksualnog priručnika Ananga ranga, Mirisnog vrta šeika Nefzavija i kineskog dela Tao.

Čitaocima se saveti iz starih rukopisa predstavljaju s gledišta 21. veka. Ono najvažnije što čovek 21. veka treba da nauči od drevnih mudraca koji su pisali ove spise jeste da ne žuri, da ne traži previše i da se prepusti čulima. Čitaoce će ovo delo, osim postizanja veština, podsetiti i na činjenicu da seks može da uzdigne duh. Ako verujete u to, seks iz ljubavi otvariće vam vrata sveta duhovnosti. Steknite nova saznanja o sopstvenom značaju i ponašanju. Poslušajte praktične savete – oni će vam omogućiti da svom voljenom partneru pružite predivan ljubavni doživljaj.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Seksualni život , Međupolni odnosi
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Mladinska knjiga; 2. izdanje, 2009; Tvrd povez; latinica; 28 cm; 160 str.; 978-86-84213-37-4;