knjizara.com
Kajzerova mreža

Stiv Beri (autor)

Kajzerova mreža
1199 din
U korpu

Nad svetom se nadvija senka novog rajha…
Tajni dosije sovjetskog špijuna iz vremena Drugog svetskog rata. Informaciju koja ne samo da može iznova da ispiše istoriju – nego i da utiče na predstojeće izbore u Nemačkoj i zauvek izmeni politički pejzaž Evrope.
Dvoje kandidata nadmeću se za mesto kancelara Nemačke. Jedan je patriota koji je služio zemlji prethodnih šesnaest godina, a drugi je uzurpator koji podstiče plamen nacionalističke mržnje. Oboje čuvaju svoje tajne, ali samo jedno zna istinu o onom drugom. Sve se vrti oko događaja jednog kobnog dana – 30. aprila 1945. – i onog što se dešavalo duboko ispod Berlina u Firerbunkeru. Da li su Adolf Hitler i Ev

a Braun umrli tamo? Da li je Martin Borman, Hitlerov bliski saradnik i poverenik, uspeo da pobegne? I što je još važnije, gde je na milijarde vredno nacističko blago nestalo u poslednjim danima Drugog svetskog rata?
Od tajanstvene Jezerske oblasti u Čileu, preko opasnih poljana Južne Afrike, i najzad do tajnih trezora u Švajcarskoj, bivši agent Ministarstva pravde Koton Malon otkriva istinu o sudbinama Hitlera, Braunove i Bormana. Ta otkrića ne samo da mogu da transformišu Evropu, već i konačno razotkriju tajnu poznatu kao Kajzerova mreža.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 366 str.; 978-86-10-04521-5;