knjizara.com
Hrana za dušu ljubitelja mačaka

grupa autora (autor)

Hrana za dušu ljubitelja mačaka
rasprodato

Mačke su isprele svoj put ka našim srcima pre više hiljada godina, i od tada do danas bile su nam verni pratioci i srodne duše. Bilo da su u pitanju patuljasti mačići, kraljevske odrasle mačke ili dostojanstveni stari mačori, ne možemo im odoleti - posebno kada se ranom zorom isprazni posuda sa hranom! Jedino što nam preostaje jeste da im se radujemo i ljubav prema svojim macama nahranimo ovim divnim pričama. Zato se i vi nasmejte raznim mačjim postupcima i uživajte u mačjem frktanju koje dopire sa stranica ove knjige. Mnoge priče će vas oduševiti i zabaviti, neke će vas iznenaditi, a iz nekih ćete nešto naučiti.
Ova zbirka donosi

nam niz pripovesti: o ruskoj plavoj mački koja teši svoju ucveljenu vlasnicu donoseći joj cveće; o herojskom podvigu mačora koji spasava porodicu svojih vlasnika od opasnog curenja gasa; o maci bez jedne noge, koja će maloj, usamljenoj devojčici postati inspiracija, ali i anegdotu o devon reks, mački koja ima neke neobične veštine - među kojima je sviranje klavira!
Od razigranih i komičnih situacija u kojima se zatiču vlasnici mačaka, do dirljivih priča o mačjoj hrabrosti i njihovom utešnom i blagotvornom dejstvu na nas - svaka topla i nežna priča u ovoj knjizi slavi posebnu vezu koju delimo sa našim macama.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kućni ljubimci , Mačke
Ostali naslovi iz oblasti: Zoologija

Izdavač: Mono & Manjana; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 314 str.; 978-86-7804-499-1;