knjizara.com
Gospodin Buca se izgubio!

Bel Muni (autor)

Gospodin Buca se izgubio!
rasprodato

Jednog dana Cica je izgubila gospodina Bucu, svog omiljenog medu. Gospodina bucu su zaboravili u mračnoj šumi, prepunoj čudnih stvorenja. Sirota Cica! Hoće li ikada ponovo videti gospodina Bucu? Nije lako ni gospodinu Buci. Da li će se neko setiti da su ga izgubili i vratiti se po njega kako bi ponovo mogao da bude kraj svoje Cice i čuva je da se ona sama ne bi jednog dana izgubila?

Nove dogodovštine neodoljive Cice (za razliku od već poznate edicije knjiga "Cica i drugari", koja je namenjena deci uzrasta od 7 do 9 god) u ovom izdanju namenjene su mlađim čitaocima, uzrasta od 4 do 7 god. Ova knjiga, zajedno sa knjigama "Obećajte da se nećete ljutiti!" i &qu

ot;Neću da kažem da!", objavljena je u okviru biblioteke "Plavi puž - knjige za brzo čitanje". Sve tri knjige donose jednostavne, živopisne priče, u potpunosti su ilustrovane u boji neodoljivim ilustracijama Margaret Čemberlejn, a u okviru ilustracija imaju "govorne balončiće" za čitanje po ulogama. Ove knjige su odlična prilika da se mlađa braća i sestre već "zagriženih" čitalaca Cicinih avantura upoznaju sa ovom tršavom mudricom.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Početno čitanje
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Ružno pače; 2006; ćirilica; 22 cm; 48 str.; 86-7608-049-6;