knjizara.com
Udžbenički komplet za nastavu početnog čitanja i pisanja po kompleksnom postupku

Zorica Vukajlović, Zorica Stojanović (autor)

Udžbenički komplet za nastavu početnog čitanja i pisanja po kompleksnom postupku
2400 din
U korpu

Udžbenički komplet za nastavu početnog čitanja i pisanja po kompleksnom postupku u prvom razredu osnovne škole sastoji se od četiri knjige.

1. "Šta sve deca znaju" - Radna sveska za pripremu za početno čitanje i pisanje obuhvata sadržaje koji zadovoljavaju tri osnovna oblika rada: učiteljevo pisanje na tabli, rad na razrednoj i dečjoj ilustrovanoj slovarici kao i učeničko individualno zapisivanje štampanim slovima.

2. "Čudna mi čuda" - Prva zbirka tekstova za nastavu početnog čitanja i pisanja sadrži prozne i poetske tekstove koji su prilagođeni uzrastu učenika. Kroz ponuđene diferen

cirane zadatke obezbeđena je individualnost i kreativnost u radu.

3. "Pišem, pišem" - Radna sveska za početno pisanje pisanih slova sadrži odabrane tekstove i primere kroz koje učenici savlađuju tehniku pisanja pisanih slova i izgrađuju pravilne tehnike čitanja i razumevanja pročitanog.

4. "Pričam ti priču" - Druga zbirka tekstova. Kroz jasne naloge, raznovrsne zadatke, prateće priloge i poglavlje "Domaća lektira" pruženo je više mogućnosti za usavršavanje tehnike čitanja i usmenog i pismenog izražavanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Srpski jezik , Početno čitanje
Ostali naslovi iz oblasti: Udžbenici

Izdavač: Kreativni centar 2; 2008; ćirilica; 23 cm; 9788677816285;