knjizara.com
Fine devojke ne postaju šefovi
101 nesvesna greška kojom žene sabotiraju svoju karijeru

Lois P. Frenkel (autor)

Fine devojke ne postaju šefovi
rasprodato

Radite bez prestanka, brinete da se ne ogrešite o druge, stalno se pravdate, prezate da iskažete svoje mišljenje, tražite pomoć prijatelja i kolega pre nego što donesete važnu odluku, nikada ne rizikujete? Ako ste se prepoznali u ovom opisu, spadate među ogroman broj žena koje svojim poniznim ponašanjem ne samo da sputavaju već i uništavaju sopstvene karijere.
Dr Lois P. Frenkel, međunarodno priznati trener poslovnih veština, otkriva nam zašto neke žene brzo napreduju u karijeri, dok drugima to nikako ne polazi za rukom. Autorka nam jas

no izlaže najočiglednije primere nametnutog ponašanja koje žene stiču vaspitanjem, a koji podrazumevaju da „fina devojka” treba da bude poslušna, uslužna, predusretljiva, čak i ponizna. Upravo taj nametnuti vaspitni kalup predstavlja kamen spoticanja ženi da bude uspešna u poslovnom, ali i privatnom životu. U ovom sjajnom vodiču autorka nam ukazuje na to kako da eliminišemo nesvesne greške koje nas sputavaju u razvoju, te naučimo da budemo samouverene, odlučne i mudre, kao i da ispoljimo svoje društvene i poslovne veštine.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Čarobna knjiga; 2011; Broširani povez; latinica; 25 cm; 209 str.; 978-86-7702-173-3;