Fine devojke ne postaju šefovi

101 nesvesna greška kojom žene sabotiraju svoju karijeru

Lois P. Frenkel (autor)

Fine devojke ne postaju šefovi

580 din

Stara cena: 726 din

U korpu

Radite bez prestanka, brinete da se ne ogrešite o druge, stalno se pravdate, prezate da iskažete svoje mišljenje, tražite pomoć prijatelja i kolega pre nego što donesete važnu odluku, nikada ne rizikujete? Ako ste se prepoznali u ovom opisu, spadate među ogroman broj žena koje svojim poniznim ponašanjem ne samo da sputavaju već i uništavaju sopstvene karijere.
Dr Lois P. Frenkel, međunarodno priznati trener poslovnih veština, otkriva nam zašto neke žene brzo napreduju u karijeri, dok drugima to nikako ne polazi za rukom.

Autorka nam jasno izlaže najočiglednije primere nametnutog ponašanja koje žene stiču vaspitanjem, a koji podrazumevaju da „fina devojka” treba da bude poslušna, uslužna, predusretljiva, čak i ponizna. Upravo taj nametnuti vaspitni kalup predstavlja kamen spoticanja ženi da bude uspešna u poslovnom, ali i privatnom životu. U ovom sjajnom vodiču autorka nam ukazuje na to kako da eliminišemo nesvesne greške koje nas sputavaju u razvoju, te naučimo da budemo samouverene, odlučne i mudre, kao i da ispoljimo svoje društvene i poslovne veštine.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Čarobna knjiga; 2011; Broširani povez; latinica; 25 cm; 209 str.; 978-86-7702-173-3;