knjizara.com
Mlada i u 50.
Francuskinje vam otkrivaju kako su godine samo apstrakcija

Milen Deklo (autor)

Mlada i u 50.
899 din
U korpu

Francuskinje vam otkrivaju da su godine samo apstrakcija
Život je jedan, što je dobar razlog da ih proživimo nekoliko!
Da li ste već u životnom dobu kada ste rešile najvažnije aspekte života – karijeru i porodicu? Sada je vreme da se okrenete sebi i pronađete sasvim novu energiju, da se usredsredite malo više na trenutak, a malo manje na žurbu.

Pedesete nisu sredina, nisu čak ni tri četvrtine celokupnog puta. To je čisto stanje uma posle mnogih životnih dostignuća, to je zbir iskustava, to su sveobuhvatnost i vrata koja vode ka ulici punoj svega onoga što još niste probal?. Razlučujući suštinu

onoga što znači prelazak u srednje godine, Milen Deklo na humorističan način savetuje svaku ženu koja se susreće s promenom u životu, pogrešnim i pravim izborima, ženu koja preispituje svoj odnos sa partnerom i decom, neguje svoju lepotu, stil i pre svega vitalistički duh.

U dvadesetoj, prvo što se primeti jeste svež ten i zategnuta koža oko očiju. U pedesetoj, šarm i duhovitost postaju važniji, a ljubaznost, vedrina, nežnost, inteligencija i sposobnost da saslušate nekoga odnose prevagu nad nečim „što je samo broj“. Zato prestanite da se obazirete na poglede drugih ljudi i zapamtite – godine postaju stvarne samo kada se upoređuju.

Čitajući duhovitu i poletnu knjigu Mlada i u pedesetoj, naučićete kako da najbolje iskoristite svoje životno iskustvo, ali i da nikad ne prestanete da uživate u malim stvarima – i sve to na francuski način.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Žene , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 32. izdanje, 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 270 str.; 978-86-10-03382-3;