knjizara.com
Žena s planom : saveti za životnu avanturu, lepotu i uspeh

Mej Mask (autor)

Žena s planom : saveti za životnu avanturu, lepotu i uspeh
1870 din
U korpu

Mej Mask je internacionalna nutricionistkinja, supermodel i govornica. Često se pojavljivalau velikim modnim magazinima poput Veniti fera, Voga, Kosmopolitana, Meri Kler, Alur, aizmeđu ostalog i na naslovnici Njujork magazina. Mej je rođena u Kanadi, nekoliko godinaživela je u Južnoj Africi, a trenutno boravi u Njujorku.

Internacionalni supermodel deli intimne priče i lekcije koje je naučila kroz „opasno-opreznoživljenje”.

Mej Mask je moderna, šarmantna, mondenska dama i supermodel s neverovatnim krugombliskih ljudi i porodičnim okruženjem – a ima 73 godine. Ali nije joj uvek sve bilo takolagodno i glamurozno – u 31. godini postala je

samohrana majka koja se borila da usiromaštvu podigne troje dece; mučila se s kilažom, a zatim postala model za krupnije iuspela da prevaziđe problematiku godina u modnoj industriji; uz to se istakla kroz karijeruuvažene dijetetičarke, a sve to je radila dok je iznova otpočinjala život u osam različitihgradova, u tri države i na dva kontinenta. Ali uspela je da prevaziđe sve uz nesavladivi duh istav, pa je svetski uspeh doživela na, kako tvrdi, „vrhuncu života”.

Kao što dobro znaju svi koji je prate na društvenim mrežama: Mej je puna otvorenih ipraktičnih saveta o tome kako vaši izbori u svakoj dekadi života mogu kasnije da vam seisplate na neobičan i iznenađujući način. U knjizi Žena s planom, Mej deli iskustva izvlastitog života kroz prizmu mudrosti o karijeri (što više radite, više ćete imati sreće),porodici (pustite ljude koje volite da idu svojim putem), zdravlju (nema čarobne pilule) iavanturama (ostavite mesta za avanture, ali uvek budite spremni na sve). Ne možete dakontrolišete sve što vam se dešava u životu, ali u svako doba možete imati život kakav želite.Samo treba da napravite dobar plan.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Žene , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Sezam book; 2021; Broširani povez; latinica; 23 cm; 206 str.; 978-86-6105-252-1;