knjizara.com
Eagle V6
Vodič za rad sa softverskim paketom

Mitchell Duncan (autor)

Eagle V6
rasprodato

Bilo da ste hobi elektroničar ili profesionalni inženjer, ova knjiga čitaocu pruža uvid u način rada sa softverskim paketom EAGLE PCB kompanije CadSoft. EAGLE je moćan i priuštiv softverski paket za efikasno projektovanje štampanih pločica. Nudi iste mogućnosti i funkcionalnosti svim korisnicima, pri manjoj ceni od konkurencije.
EAGLE je moguće koristiti na svim bitnijim računarskim platformama, uključujući: Microsoft Windows, Linux i Apple Mac OS X.
Knjiga je namenjena svima kojima je potreban uvod u mogućnosti EAGLE softvera. Čitalac može b

iti i novajlija u svetu projektovanja štampanih pločica, podjednako kao i profesionalac koji želi da nauči da koristi EAGLE, u cilju migracije sa drugog CAD softverskog paketa. Ova knjiga će vam veoma brzo omogućiti da:

steknete uvid u glavne module EAGLE paketa: editor šema, editor rasporeda na štampanoj pločici i softver za autorutiranje, objedinjene pod istim korisničkim interfejsom;
naučite da koristite komande u editorima šema kola i štampanih pločica EAGLE paketa;
primenite svoje znanje EAGLE komandi u malom projektu;
naučite više o naprednim konceptima EAGLE softvera i njegovim mogućnostima;
naučite kako se EAGLE odnosi prema različitim stadijumima proizvodnje štampanih pločica;
kreirate kompletan projekat, od projektovanja do proizvodnje štampanih pločica. Projekat opisan u ovoj knjizi je popularan, dokazan projekat Elektorovog inženjerskog tima.

Nakon čitanja ove knjige, uz vežbanje na priloženim primerima i rada na opisanim projektima, čitalac bi trebalo da bude spreman za zahtevnije poduhvate.


Ostali naslovi iz oblasti: Elektrotehnika

Izdavač: Agencija EHO; 2013; Broširani povez; latinica; 208 str.; 978-86-87495-43-2;