knjizara.com
Džepni mentor - Donošenje odluka
ekspertska rešenja za svakodnevne izazove

Džepni mentor - Donošenje odluka
690 din
U korpu

Kako možete da budete sigurni da je poslovna odluka koju donosite ispravna? Ova knjiga vodi čitaoce kroz proces donošenja i sprovođenja odluka i nudi im korisne savete o tome kako da:
stvore uslove za donošenje etičnih odluka;
utvrde prepreke na putu ka efektivnom donošenju odluka;
saopšte odluku;
omoguće konstruktivne izmene i preispitivanje.

Upoznajte svog mentora
Dejvid A. Garvin je profesor poslovne administracije u Harvardskoj poslovnoj školi (Harvard Business School), gde se specijalizovao za oblast opšteg menadžmenta. Više od dva

deset godina proučava i predaje principe organizacionog učenja, procese poslovanja i menadžmenta, kao i strukturu i liderstvo u velikim, složenim organizacijama.

O „Džepnom mentoru“
Serija „Džepni mentor“ nudi trenutna rešenja za uobičajene izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju na poslu. Svaka knjiga iz serije sadrži mnogo praktičnih alata, testova za samoocenjivanje i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da utvrdite svoje prednosti i nedostatke i poboljšate ključne veštine. Bilo da ste za svojim radnim stolom, na sastanku ili na putu, ovi džepni vodiči će vam omogućiti da brže, umešnije i efektivnije odgovorite na svakodnevne zahteve s kojima ste suočeni na poslu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Odlučivanje
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Data status; 2010; Broširani povez; latinica; 17 cm; 100 str.; 978-86-7478-112-8;