knjizara.com
Duhovne misterije krvi
Moć krvi da transformiše telo, um i duh

Kristofer Vejsi (autor)

Duhovne misterije krvi
rasprodato

Krv čini daleko više od transportovanja kiseonika i nutrijenata, uklanjanja metaboličkog otpada, i prenosa hormonskih poruka od jedne ćelije drugoj. Dajući medicinske primere da pokaže kako naše telo aktivno radi da održi našu krv, čak se i ozbiljno razboljevajući da je sačuva, Kristofer Vejzi, doktor naturopatske medicine, objašnjava kako je primarna funkcija krvi ta da formira most između tela i ljudskog duha.

Vejsi otkriva kako krv, kao i sve drugo u ovome svetu, zrači. Zračenje krvi je ono što povezuje telo sa duhom, i služi kao sredstvo komunikacije između tela i duha. Sve manjkavosti u

sastavu krvi direktno utiču na sposobnost našeg duha da ostane povezan sa našim fizičkim telom. Svaka promena u krvi izaziva promene u našem stanju, utičući i na psihu. Mnoga mentalna stanja kao što su nemotivisanost, neobjašnjiva tuga, i razdražljivost mogu se lečiti obnavljanjem ravnoteže u krvi. U stvari, četiri osnovna temperamenta – sangvinički, melanholički, kolerički i flegmatički – blisko su povezana sa našim krvnim sastavom, i otuda istinitost izraza „vrele krvi“ ili „hladnokrvan“.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ezoterija , Okultizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2018; latinica; 21 cm; 108 str.;