knjizara.com
Božanski matriks
most koji spaja vreme, čuda i verovanja

Greg Brejden (autor)

Božanski matriks
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam nudi nov pogled na svet i naše mesto u njemu, Greg Brejden nam, povezujući najnovija otkrića kvantne fizike i drevna mistična učenja, ukazuje na to kako možemo da postanemo kreatori sopstvene realnosti i pretvorimo svoje snove u stvarnost. Ako naučimo kako da koristimo jezik koji Božanski matriks razume, sve postaje moguće, počevši od isceljenja naših tela, pa do stvaranja mira u svetu.
Mi se Božanskom matriksu obraćamo jezikom svojih osećanja i uverenja, a on nam odgovara posredstvom onoga što doživljavamo u svom životu. U tom dijalogu, naša najdublja uverenja postaju osnovni nacrt za sve ono što doživljavamo kao svoja iskustva. Počevši od postojanj

a mira u svetu, pa do izlečenja našeg tela, pa preko svih naših odnosa s drugim ljudima i ljubavnih veza i karijera za kojima jurimo, naš dijalog sa svetom je stalan i nema mu kraja. Zbog toga što nikada ne prestaje, nemoguće nam je da ikada budemo pasivni posmatrači koji samo stoje sa strane, izvan života. Ako smo svesni - po definiciji - mi stvaramo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Okultizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Publik Praktikum; 2019; Broširani povez; latinica; 21 cm; 243 str.; 978-86-6035-630-9;