knjizara.com
Dreamweaver MX 2004 - bez tajni

Laura Gutman (autor)

Dreamweaver MX 2004 - bez tajni
rasprodato

Zvanični vodič za rad sa Dreamweaverom MX 2004. Kompletan priručnik za upoznavanje sa složenim mogućnostima Dreamweavera MX 2004. Ako ste već koristili Dreamweaver i ako ste spremni za knjigu koja preskače osnovne instrukcije tipa: izaberi dugme, Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni je pisana izričito zbog Vas. Da biste se upoznali sa nekim softverom, morate da znate ne samo šta on može da uradi, već i kako da upotrebite mogućnosti koje on ima, za rešavanje konkretnih problema u konkretnom projektu. Pored toga š

to su date informacije koje ste očekivali, a koje se odnose na nove i poboljšane osobine, knjiga sadrži i detaljna objašnjenja o CSS/CSS-P-u i kreiranju dinamičkih web sajtova, sa ubačenim medijalnim sadržajem. Posebna pažnja je posvećena davanju pomoći pri korišćenju mogućnosti koje u Dreamweaveru postoje za postizanje interaktivnosti sa ColdFusionom, ASP.NET i PHP modelima servera.
Knjiga Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni predstavlja kombinaciju objašnjenja već poznatih stvari sa detaljnim aktivnostima vezanim za učenje, sve u cilju efikasne upotrebe Dreamweavera MX 2004.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dizajn , Web prezentacije
Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2004; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 1272 str.; 86-7310-279-0;