knjizara.com
Django 3 kroz primere
izradite snažne i pouzdane Python veb aplikacije od početka

Antonio Mele (autor)

Django 3 kroz primere
2860 din
U korpu

Izrada veb aplikacija u realnom svetu
Naučite Django osnove, uključujući modele, prikaze, ORM, šablone, URL-ove, obrasce i autentifikaciju.
Implementirajte napredne funkcije, kao što su prilagođena polja modela, oznake prilagođenih šablona, keš memorija, posrednički softver, lokalizacija i još mnogo štošta.
Kreirajte složene funkcionalnosti, kao što su AJAX interakcija, društvena autentifikacija, pretraga punog teksta, sistem plaćanja, CMS, RESTful API-i i još mnogo štošta.
Integrišite u svoje projekte druge tehnologije, uključujući Redis, Celery, RabbitMQ, PostgreSQL i Channels.
Uključite Django pr

ojekte u izradu veb strana, koristeći NGINX, uWSGI i Daphne.
Ako želite da naučite ceo proces razvoja profesionalnih veb aplikacija, koristeći Python i Django, onda je ova knjiga za vas. U procesu izrade četiri profesionalna Django projekta naučićete Django 3 funkcije, kako da rešite uobičajene probleme u razvoju veb strana, kako da implementirate najbolju praksu i kako da uspešno implementirate svoje aplikacije. U ovoj knjizi izradićete aplikaciju za blog, veb sajt za merenje popularnosti veb strana, internet prodavnicu i platformu za elektronsko učenje. Pomoću uputstva „korak po korak“ ćete naučiti kako da integrišete popularne tehnologije, da poboljšate aplikacije pomoću AJAX-a, da kreirate RESTful API-e i da podesite proizvodno okruženje za vaše Django projekte. Kada pročitate ovu knjigu u celosti, savladaćete Django 3, pa ćete moći da izrađujete napredne veb aplikacije.
Naučite Django 3, tako što ćete izraditi stvarne veb aplikacije „od „nule“ u Pythonu, koristeći najbolju praksu kodiranja.
Integrišite druge tehnologije u svoju aplikaciju pomoću jasnih i detaljnih objašnjenja i opsežnih primera koda.
Implementirajte napredne funkcije, kao što su pretraga punog teksta, tok aktivnosti korisnika ili mehanizam za preporuke.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Python
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2020; Broširani povez; latinica; 24 cm; 540 str.; 978-86-7310-552-9;