knjizara.com
Brzopotezna partija

Dejvid Baldači (autor)

Brzopotezna partija
rasprodato

Kada serijski ubica nije serijski ubica? Kada kazaljke sata nisu kazaljke sata? Onda kada se igra...

BRZOPOTEZNA PARTIJA

Jednu ženu našli su ubijenu u šumi, sa naročitim satom na ruci, a ono što je izgledalo kao jednostavan slučaj uskoro prerasta u košmar. Kriminalne metode nekih od najozloglašenijih ubica svih vremena ponavlja novi grabljivac, koji lukavo i oštroumno vreba i napada žrtve. Niko ne može da shvati koji su motivi ubice niti ko će biti sledeća žrtva.

U ove burne događaje uvučeno je dvoje bivših operativaca Službe bezbednosti koji su postali privatni detektivi, Šon King i Mišel Maksvel. Angažovani su da bi

dokazali nevinost jednog čoveka u slučaju provalne krađe kod problematične porodice iz visokog društva. Uskoro će se, vođeni šokantnim tajnama, partneri naći usred grozničave potrage za ubicom, drugačije od svih sa kojima su se ranije susretali.

Kako brzopotezna partija vrtoglavo odmiče, Šon i Mišel suočavaju se sa sablasnom zagonetkom i obelodanjuju jedno užasno otkriće za drugim. Približavajući se istini, ustanoviće da su i njihovi vlastiti životi u opasnosti. A onda doživljavaju najveće od svih iznenađenja.

Kada se igra brzopotezna partija, mora se igrati na pobedu. Ali vreme ističe... Za sve njih.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2006; Broširani povez; latinica; 21 cm; 473 str.; 86-7436-612-0;