knjizara.com
B2B brend menadžment
sa 76 slika i 7 tabela

Veldemar Ferč, Filip Kotler (autor)

B2B brend menadžment
1832 din
Stara cena: 2156 din
U korpu

Reč autora: Budući da se sličnost među proizvodima povećava, kompanije se okreću brendiranju kao načinu da se kreira naklonost prema njihovim proizvodima. Brendiranje je ključni faktor uspeha dobro poznatih proizvoda poput Coca-Cole, McDonaldsa, Kodaka i Mercedesa. Vreme je da i druge kompanije počnu da koriste brendiranje na sofisticiran način. Neke kompanije su to i učinile... Caterpillar, Du Pont, Siemens, GE. Ono što industrijske kompanije moraju da shvate da brendiranje ide mnogo dalje od izgradnje imena i varijeteta ponude. Brendiranje je zapravo obećanje da će kompanija kreirati i isporučivati svoju ponudu na određenom nivou usluge. Obećanje koje s

toji iza brenda postaje motivaciona snaga svih aktivnosti kompanije i njenih partnera.
Naša knjiga je jedna od prvih koja duboko zadire u umetnost i nauku o brendiranju proizvoda. Opskrbljujemo vas sa konceptima, teorijom i desetinama slučajeva koji ilustruju uspešno brendiranje industrijskih proizvoda i poslovnih usluga na relaciji B2B.

Preporuke:
"Mi u Lenovu (Kina) verujemo da je brendiranje u B2B jednako važno kao i brendiranje u Business to Consumer areni. Ova knjiga kombinuje metodološki pristup B2B brendingu kroz mnoštvo životnih primera iz prakse. Ako želite da naučite kako da izgradite održivu konkurentsku prednost kroz brendiranje, ne treba da tragate dalje na pravom ste mestu."
Bill Amelio, CEO Lenovo

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Brend , Proizvodi
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: ASEE; 2007; latinica; 22 cm; 356 str.; 978-86-7668-064-1;