knjizara.com
Anatomija treninga snage, 5. izdanje

Frederik Delavie (autor)

Anatomija treninga snage, 5. izdanje
2990 din
U korpu

Preko milion prodatih primeraka širom sveta!
Peto, dopunjeno izdanje - sa uključenim novim prikazima pokreta, vežbama istezanja i autentičnim ilustracijama koje potpisuje Frédéric Delavier, čitaoci su u prilici da steknu dodatna saznanja na koji način mišići funkcionišu tokom vežbi snage. Ovaj jedinstveni bestseler kombinuje vizuelne detalje ljudske anatomije u pokretu, sa najboljim savetima za trening mišićne snage – dobitna kombinacija i za amatere i za profesionalce.
Mnoge knjige

objašnjavaju koji mišići se aktiviraju tokom izabranih vežbi ili pokreta ali nijedan drugi naslov ne približava funkcionalnu anatomiju čoveka svakodnevnom treningu kao što to čini Anatomija treninga snage. Više od 600 ilustracija u boji pruža informacije o primarno angažovanim mišićima za izvođenje određenog trenažnog pokreta ili vežbe, zajedno sa prikazom okružujućih struktura – kostiju, ligameneta, tetiva i drugih vezivnih i susednih tkiva.
Kao da ispred sebe imamo rendgenski snimak svake vežbe snage, Anatomija treninga snage ilustruje i površne i duboke mišićne grupe detaljno opisujući sve varijacije u položajima za izvođenje uobičajenih vežbi treninga snage. Na taj način, čitalac postaje svestan obrasca regrutacije mišića jedinstvenog za svaku pojedinačnu vežbu, istovremeno opisujući odnose mišića sa susednim strukturama. Nove strane na originalan način donose i dodatne informacije o tipičnim povredama koje nastaju tokom treninga snage, podvlačeći značaj preventivnih mera kako bi vežbali bezbedno i efikasno.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Anatomija
Ostali naslovi iz oblasti: Medicina

Izdavač: Data status; 2011; latinica; 26 cm; 192 str.; 978-86-7478-155-5;