Žestina

Din Kunc (autor)

Žestina

rasprodato

Ponoć tek što je prošla, a Čajna Šepard nikako ne uspeva da zaspi te prve noći svog boravka u kući najbolje prijateljice. Njeni instinkti je ne varaju – u kuću se uvukao Edgler Ves, psihopata koji namerava da pobije sve ukućane. Ves je „ubica-avanturista“ i on živi samo za to da zadovolji svoje nagone, da se utopi u različite senzacije, da živi bez straha, kajanja i ograničenja – da živi žestoko. Čajna, koja jedina preživljava pokolj, biva uhvaćena u njegovu smrtonosnu orbitu. Ali ona je borac, očvrsla u borbi za sticanjem samopouzdanja i sigurnosti u svom životu.

Vođena novootkrivenom težnjom za smislom koji prevazilazi puko preživljavanje, Čajna pribira sve svoje snage da bi spasla one koji su u opasnosti, dok iz trena u tren užasna pretnja od strane Edglera Vesa raste...

"Najuzbudljiviji triler godine"".

- Publishers Weekly

"Kunc je redefinisao pojam napetost. Žestina je roman o katarzi, o snazi da se izazove sudbina i učini dobro kao odgovor na zlo..""

– London Times

"Žestina izaziva u čitaocu jezu do srži i promoviše Kunca u vrhunskog autora"".

– Associated Press

Din Kunc, neosporan majstor napetosti, jedan je od najpopularnijih pisaca današnjice čije su knjige prodate u neverovatnih 200 miliona primeraka i prevedene na 38 jezika.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2005; latinica; 21 cm; 357 str.; 86-7702-022-5;