knjizara.com
Vreme je za čuda - 108 tehnika koje će vam promeniti život, pomažući vam da ublažite stres, lagodnije živite i otkrijete svoj pravi cilj

Gabrijela Bernstajn (autor)

Vreme je za čuda - 108 tehnika koje će vam promeniti život, pomažući vam da ublažite stres, lagodnije živite i otkrijete svoj pravi cilj
701 din
Stara cena: 825 din
U korpu

„Rafinirano, otvoreno i vispreno.” - Sandej tajms
„Gabrijela je ozbiljan autor. Beskrajno cenim njen rad.” - Dr Vejn V. Dajer
„Hajde da na trenutak budemo iskreni. Većina nas ne može svakodnevno da odvoji jedan sat za jogu ili trideset minuta za meditaciju. Ionako smo prezasićeni svime. Duhovna praksa ne bi trebalo da doprinosi tome.

Zato sam izabrala 108 jednostavnih tehnika koje nam pomažu da savladamo najčešće probleme – stres, iscrpljenost, frustriranost, ljubomoru, ozlojeđenost. Ono sa čim se svakodnevno suočavamo. Pomoću ove knjige postići ćete mir i doživeti čuda.

Nadahnute nekim od

najboljih duhovnih učenja, ove praktične tehnike koje možete odmah da primenite, pomoći će vam da uklonite prepreke i lagodnije živite. To su moćne meditacije i načela koja menjaju život, osavremenjene i podeljene na lako savladive tehnike koje se uklapaju u vaš način života.

U ovoj knjizi naći ćete načela programa A Course in Miracles, Kundalini joge i meditacije, koja će vam pomoći da se povežete sa svojom unutrašnjom snagom. Kada uvežbate tehnike, strah će se istopiti, nadahnuće će procvetati, a vas će obuzeti osećaj mira.”
Voli vas Gabi

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2016; Broširani povez; latinica; 24 cm; 224 str.; 978-86-7950-422-7;