knjizara.com
Čuda su moguća - Vodič za blage zaokrete pomoću kojih ćete postići radikalne promene i bezgraničnu sreću

Gabrijela Bernstajn (autor)

Čuda su moguća - Vodič za blage zaokrete pomoću kojih ćete postići radikalne promene i bezgraničnu sreću
891 din
Stara cena: 990 din
U korpu

„Gabrijela je ozbiljan autor. Beskrajno cenim njen rad.” - dr Vejn V. Dajer
„Gabrijela Bernstajn je i učitelj i pripovedač, tragač za istinom koju je sagledala u svom svakodnevnom iskustvu, crpeći iz njega zlato koje je njen dar drugima.” - Merijen Vilijamson, autor bestselera Čudesno doba
„Otišla sam na jedno od mesečnih predavanja Bernstajnove i prvi put videla ženu koju ću jednog dana otvoreno nazvati ’svojim guruom”. Magazin El

U ovoj praktičnoj i uzbudljivoj knjizi, Gabrijela Bernstajn, koju je Njujork tajms proglasio „novim uzorom”, predstavlja četrdesetodnevni program za bezgraničnu životnu sreću.

Jeste li spremni da stvorite čuda? Ganrijela Bernstajn veruje da je

dnostavne, istrajne promene u načinu razmišljanja i delovanju mogu da dovedu do čudesnih promena u svim aspektima našeg svakodnevnog života, uključujući odnose s drugima, finansije, zdravlje i stav o sebi. U ovom nadahnjujućem vodiču, Gabrijela nam nudi uzbudljiv plan za oslobađanje od straha i dopuštanje zahvalnosti, praštanju i ljubavi da poteknu bez greške kroz nas. A sve to će nas, na kraju, odvesti do zadivljujućeg života ispunjenog blagostanjem, prihvatanjem, zahvalnošću i srećom. Uz knjigu Čuda su moguća čitaoci mogu da očekuju neverovatan preobražaj za četrdeset dana, koji će postići jednostavnim blagim zaokretima u cilju uvođenja čudesnih promena.

Opra Vinfri je Gabrijelu Bernstajn prozvala „liderom novog shvatanja”. Redovno gostuje kao konsultant u emisiji Dr. Oz šou, a Njujork tajms ju je proglasio „novim uzorom”. Gabrijela je autor bestselera Njujork tajmsa „Vreme je za čuda”. Napisala je i knjige „Oslonite se na čuda” i „Duhovni ovisnik”. Gabrijela je i osnivač društvene mreže za žene HerFuture.com, osmišljene da inspiriše, osnaži i poveže. Adresa njenog ličnog veb-sajta je: Gabbyb.tv.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2017; Broširani povez; latinica; 23 cm; 207 str.; 978-86-7950-443-2;