knjizara.com
Vredno umiranja

Li Čajld (autor)

Vredno umiranja
1039 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

Bestseler serijal po kojem je snimljena hit serija Ričer.

U poljoprivrednom delu Nebraske vreba smrtna opasnost, a Džek Ričer se obreo u njenom centru. Najpre se zamerio Dankanovima, porodici koja drži ceo okrug u šaci, a onda naišao na decenijama ne-razrešen slučaj nestale devojčice. I sada Ričer naprosto ne može da ne zadovolji pravdu...

Dankanovi žele da Ričer nestane, i to ne samo zato što hoće da sakriju tajne iz prošlosti. Takođe iščekuju tajnu pošiljku koja već kasni, a mušterije su im od one fele koju ne želite da iznervirate. Iako i sami veoma opasni, Dankanovi su tek na dnu kriminalnog lanca koji seže preko pola sveta.

Ričeru bi lakše

bilo da produži dalje i ostavi za sobom nedaće koje će se obrušiti na njega. Ali Ričer je Ričer – ne ume da izbegne nevolju.

„Ričer iz romana u roman postaje sve bolji... Ovaj serijal izaziva zavisnost.“ – The New York Times

„Ričer je postao mit za sebe. Jedan od najoriginalnijih i najuzbudljivijih književnih heroja današnjice.“ – The Washington Post

„Apsolutni sam fan.“ – Džejms Paterson

Romani o Džeku Ričeru, čije je pisanje Li Čajld započeo još 1997. spadaju u najuspešnije savremene triler serijale. Glavni lik je izuzetno upečatljiva i markantna ličnost čija je nepokolebljiva borba za pravdu, u kombinaciji detektivskog pristupa i primene grube fizičke sile, zaštitni znak ovih inte-ligentno napisanih i napetih priča.

Na osnovu serijala snimljena su dva filma s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, a prva sezona serije Ričer, emitovana na striming platformi Amazon Prime, postala je svetski hit i pobrala nepodeljene simpatije gledalaca.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 416 str.; 978-86-300-0079-9;