Vidovitost za početnike

Jednostavne tehnike za poboljšanje mentalne vidovitosti

Aleksandra Čoran (autor)

Vidovitost za početnike

616 din

Stara cena: 770 din

U korpu

Pomoću vidovitosti ćete videti istinite slike iz svoje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Otkrijte i poboljšajte svoje urođene vidovnjačke sposobnosti dok posmatrate budućnost svog ljubavnog života, finansijske mogućnosti i duhovnu sudbinu. Čak i ako nikad niste doživeli viziju, profesionalni medijum Aleksandra Čoran pokazaće vam kako da, korak po korak, od početnika postanete stručnjak za vidovitost.

Vidovitost za početnike je pristupačan uvod u razvoj sposobnosti za stvaranje mentalnih slika.

Posredstvom jednostavnih vežbi i primera istražićete svoje snove, primeniti meditaciju, postići stanje transa, otkriti psihometriju, tumačiti znake i predviđati sudbinu pomoću kristalne kugle. Koristite priložen rečnik simbola kako biste mogli da pružate savete u pogledu karijere, novca i zdravlja. Naučite odgovorno da koristite vidovitost i da primenjujete svoj novootkriveni dar kako biste pomogli sebi i drugima.

Aleksandra Čoran je duže od decenije profesionalni intuitivni medijum i za to vreme je pomogla hiljadama klijenata u Sijetlu, ali i u celom svetu posredstvom svog veb-sajta. Čoranova je druga generacija vidovnjaka u svojoj porodici i stručnjak za tarot, a o svojim iskustvima u tim oblastima govorila je za Državni radio, kao i za mnoge velike medijske kuće.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Vidovnjaštvo
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm;