knjizara.com
Život je nešto više

Tereza Kaputo (autor)

Život je nešto više
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Tereza Kaputo, poznata širom sveta kao Medijum s Long Ajlanda, u knjizi Život je nešto više, bestseleru Njujork tajmsa, govori na koji način komunicira s duhovima, šta se dešava s vašom dušom kad umrete, kako izgledaju nebo i život posle smrti, šta vaši voljeni koje ste izgubili žele da saznate, koliko je važno živeti pozitivno, i koje su brojne uloge koje članovi vaše porodice, prijatelji, anđeli i Bog igraju kako ovde na zemlji tako i u životu posle smrti. U ovoj knjizi Tere

za takođe objašnjava kako možete bezbedno da se povežete s duhovima i komunicirate s njima, kao i kako da prepoznate kad neka vama bliska osoba koju ste izgubili poseže ka vama šaljući vam određene znake i koincidencije. Ličnom pričom, zanimljivim anegdotama i neverovatnim čitanjima klijentima, ona nam pomaže da shvatimo da ljudi koje smo voleli i koji su umrli nastavljaju da žive na „drugoj strani” i da su tamo bezbedni i spokojni.

Tereza Kaputo rođena je i odrasla u Hiksvilu, u Njujorku, i tamo i danas živi s mužem i dvoje dece. Zvezda je rijaliti programa „Medijum s Long Ajlanda”, koji se prikazuje na televizijskom kanalu TLC. Zahvaljujući svojoj iskrenosti, duhovitosti i jednostavnosti, stekla je brojne obožavaoce širom sveta. Svoje medijumske sposobnosti i mogućnost komuniciranja s duhovima otkrila je kao devojčica, ali je u potpunosti prihvatila svoj neverovatni dar tek s trideset tri godine, i danas ga koristi da bi pomagala ljudima da se iscele posle gubitka bliske osobe.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Vidovnjaštvo
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 219 str.; 978-86-6035-781-8;