knjizara.com
Vidja Vrat Agarval

Vidja Vrat Agarval ima sertifikate MCT, MCPD, MCTS, MCSD.NET, MCAD.NET i MCSD, radi u kompaniji Lionbridge Tchnologies (NASDAQ: LIOX), a na njegovoj vizit-karti piše da je ekspert (Subject Matter Expert – SME). Doživotni je član udruženja Computer Society of India (CSI). Radio je na Microsoft .NET-u od njegove beta verzije. Bavio se pravljenjem softvera, bio je konsultant, sprovodio je obučavanje radnika i učestvovao je u T3 programima o Microsoftovom .NET-u za razne klijente. Članke koje je napisao možete pronaći na adresi http://www.ProgrammersHeaven.com, a piše i recenzije za .NET Preparation Kits (http://www.UCertify.com). Recezent je mnogih knjiga koje je izdala izdavačka kuća Apress; autor je knjige „Upoznavanje sa VB 2008 bazama podataka: Od početnika do profesionalca".
Živi sa suprugom Rupali i ljupkom ćerkom Vamikom. Veruje da bez njih ništa neće postati stvarnost. Njegov moto je „bez muke nema nauke" i veruje je da mu je supruga najveća podrška. Agarval je bibliofil; kada se ne bavi raznim tehničkim stvarima voli da provodi vreme sa porodicom i da čita duhovnu i okultnu literaturu. Njegov blog je na adresi http://dotnetpassion.blogspot.com. Možete ga kontaktirati na Vidya_mct@yahoo.com.

autor Vidja Vrat Agarval

1 naslova [prikazano 1-1]

Džejms Hadlston, Vidja Vrat Agarval

Kompjuter biblioteka, 2009, ISBN: 978-86-7310-435-5, latinica
ored toga što ćete naučiti osnove baza podataka, kao što je korišćenje SQL-a za rad sa bazama podataka, u knjizi ćete pronaći detaljne tehnike, ...
U korpu 1550 din