knjizara.com
Vaše slabe tačke

Vejn Dajer (autor)

Vaše slabe tačke
rasprodato

Ako vas muči krivica ili briga, ako zatičete sebe da padate u one iste stare autodestruktivne obrasce ponašanja, onda imate ""slabe tačke"" - čitave zone u vašem pristupu životu koje vas sprečavaju da postignete uspeh i sreću. Dr Vejn Dajer vam knjigom Vaše slabe tačke pomaže da razbijete te barijere i da osvojite istinsku slobodu!

Ako ste ubeđeni da nemate kontrolu nad svojim osećanjima i reakcijama - dr Dajer vam otkriva kako da se kontrolišete i da zadržite pribranost bez obzira na težinu situacije sa kojom se suočavate.

Ako prov

odite više vremena brinući o tome šta drugi misle nego radeći ono što vi želite ili ono što vam treba – ova knjiga će vam pokazati put koji vodi ka sticanju samopouzdanja.

Od nezadovoljstva sobom do problema preterane zavisnosti o drugima, dr Dajer vam pruža alate koji su vam neophodni da biste izbegli negativno razmišljanje i da biste u potpunosti uživali u životu.

Knjiga Vaše slabe tačke predstavlja revolucionarni iskorak u popularnoj psihologiji. Prevedena je na skoro sve svetske jezike, a prodata je u neverovatnih 15 miliona primeraka.

Njen uticaj na savremenu popularnu psihologiju je nemerljiv.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć , Volja
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Čarobna knjiga; 2006; Broširani povez; latinica; 21 cm; 219 str.; 86-7702-030-6;