knjizara.com
Magija života
Stvaranje čuda u svakodnevnom životu

Vejn Dajer (autor)

Magija života
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Reč magija mnoge ljude asocira na čarobnjake, zle veštice ili pak na trik sa zecom iz šešira. Ali, ova knjiga nam govori o jednoj sasvim drugačijoj magiji – istinskoj čaroliji života. Po dubokom uverenju i ličnom iskustvu dr Vejna V. Dajera, magija života, zapravo, predstavlja ostvarivanje istinskih čuda u svakodnevnom životu pojedinca. Da bi se čuda i dogodila, neophodno je odstraniti negativne misli i osloboditi se ograničavajućih shvatanja u pogledu nas samih i onoga što nas okružuje. Ključ leži u uspostavljanju savršene unutrašnje ravnoteže.
Svi mi želimo da pronađemo srodnu dušu, da se ostvarimo u karijeri, da spoznamo ono što nam je istinski važno... a u svakoj sferi naših život

a uvek ima mesta za poneko čudo. Ozdravljenje, prestanak pušenja ili konzumiranja alkohola, ostvarivanje poslovnog uspeha ili uspostavljanje kvalitetnog ljubavnog odnosa svakako predstavljaju čuda, jer njihovim ostvarenjem prevazilazimo sopstvena ograničenja.

U knjizi Magija života, Dajer nas savetuje kako da dosegnemo viši stepen svesti. Na nama je da spoznamo ono što bi nas učinilo srećnima, a ova knjiga nam nudi primenljive tehnike da to i ostvarimo. Ukoliko promenimo način na koji doživljavamo sebe i svet koji nas okružuje, kao odraz u ogledalu, promeniće se i ono što vidimo. Budućnost nikome nije predodređena, u nama leži moć da je izmenimo!

„Pravo otkrovenje... Uverljivo i istinski nadahnjujuće štivo.“
Washington Post

„Ova knjiga sadrži sva neophodna uputstva za savršen život; važno je samo verovati.“
Dallas Morning News

Dr Vejn Dajer je doktor psihologije i pisac 30 knjiga iz domena savremene motivacione literature, čiji je jedan od najistaknutijih predstavnika. Drži predavanja širom Amerike i redovan je gost na radiju i televiziji. Živi na Mauiju, na Havajima. 

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Volja , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Čarobna knjiga; 2011; Broširani povez; latinica; 24 cm; 271 str.; 978-86-7702-158-0;