knjizara.com
Do uspeha - bez izgovora!
kako promeniti način razmišljanja koji nas sputava celog života

Vejn Dajer (autor)

Do uspeha - bez izgovora!
950 din
Stara cena: 1056 din
U korpu

Odbacite stare, istrošene izgovore...Jednom i zauvek!
Na stranicama ove knjige koja vodi ka preobražaju, Dr Vejn V. Dajer otkriva kako da promenite obrasce razmišljanja koji su Vas sputavali da dosegnete najviše visine uspeha, sreće i zdravlja. Iako možda znate šta da mislite, istinsko menjanje navika u razmišljanju koje Vas prate još od detinjstva može da predstavlja pravi izazov.
Rečenice poput ovih: Da sam se promenio, to bi dovelo do dramatičnih događaja u porodici... Previše sam star ili previše sam mlad... Isuviše sam zauzet i umoran... Ne mogu sebi da priuštim ono što zaista želim... Bilo bi mi veoma teško da uradim nešto drugačije... i Oduvek sam ovakav... možda zvuče kao istin

a, ali to su zapravo samo izgovori. Menjanje uvreženih obrazaca razmišljanja svodi se na odbacivanje onih već istrošenih izgovora i iskrenog sagledavanje sopstvenih uverenja iz novog ugla.
U ovom revolucionarnom delu, Vejn daje pregled onih pomagala koja svako od nas koristi, svesno ili nesvesno, i objašnjava na koji način možemo da ih se otarasimo jednom i zauvek. Uz pomoć ove knjige naučićete da postavite tačno određena pitanja u vezi sa bilo kojim izgovorom, a zatim i da, korak po korak, usvojite novu paradigmu. Oni stari, uslovljeni obrasci razmišljanja nestaće kada iz sopstvenog iskustva budete shvatili da je potpuno apsurdno pridržavati ih se.
Na kraju ćete shvatiti da ni jedan izgovor ne zaslužuje da ga branite, čak ni oni koji Vas prate celog života – a radost zbog toga što ste ih ostavili iza sebe osetićete čitavim bićem. Kada se oslobodite potrebe da objasnite svaku svoju manu i neuspeh, probudićete se i živeti životom iz svojih snova.
Izgovori.... nestanite!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Volja , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2014; Broširani povez; latinica; 23 cm; 263 str.; 978-86-7950-287-2;