Stepenice ka nebu

Zeharija Sičin (autor)

Stepenice ka nebu

rasprodato

Nastavljajuci pricu zapocetu u DVANAESTOJ PLANETI, prvoj knjizi zemaljskih hronika, gde ovaj naucnik tvrdi i dokazuje da smo nastali genetskim manipulacijama Nefilima, superiorne rase sa planete Nubiru, koja nam se priblizava svakih 3600 godina, Sicin pomera granice svojih istrazivanja.

Ovaj uceni i cenjeni autor, kombinujuci u svom stilu poslednja naucna otkrica i svoje neiscrpno poznavanje starih tekstova, polazi za vecitim pokusajima covecanstva da dokuci misterije univerzuma, zivota i onoga sto nas ceka nakon smrtnog casa. Prateci osvajanja Aleksandra Makedonskog i poredeci ih sa putem koji je odabrao legendarni Gilgames on zapocinje pricu o potrazi za besmrtnoscu.

Vodeci nas u Zemlju Bogova, on u drugoj knjizi zemaljskih hronika, otkriva potpuno novo znacenje velikih piramida u Gizi, Sfinge i drugih zagonetnih spomenika proslosti sirom nase planete.

Povezujuci Biblijske tekstove, savremene mape i nova otkrica pokazuje da su mnoge prihvacene teze i pretpostavke posledice falsifikata pojedinih arheologa, zeljnih svetske slave,. Govori o ljudima pre i posle Potopa i o mestima sa kojih je covek u davna vremena mogao da se vine u vecnost, medu zvezde.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Civilizacija , Zablude u nauci , Piramide , Popularizacija nauke , Poreklo , Egipat
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Stylos art; 2. izdanje, 2008; latinica; 24 cm; 315 str.; 978-86-7473-396-7;