knjizara.com
Sreća u nesreći

Danijela Stil (autor)

Sreća u nesreći
719 din
Stara cena: 899 din
U korpu

U romanu Sreća u nesreći, mudroj i toploj knjizi Danijele Stil, jedna od njenih najupečatljivijih protagonistkinja otkriva sve čari i nedaće odgajanja tri veoma različite ćerke.

Kao studentkinja na stručnoj praksi u pariskoj galeriji Iza­bela Makavoj upoznaje Patnama Armstronga, bogatog sta­rijeg muškarca blage naravi koji živi povučeno od ostatka sveta. Njen boravak u zamku u Normandiji je doživljaj saz­dan od snova, koji će se raspršiti kad otkrije da je trudna, znajući da brak ne dolazi u obzir.

Vrativši s

e u Njujork, Izabela započinje novu vezu, za koju se nada da će biti stabilnija, ali ubrzo uviđa da je napravi­la strašnu grešku, posle koje još jednom ostaje samohrana majka.

Sa dve male ćerke Izabela neočekivano pronalazi sreću i lju­bav koje joj donose treće dete, bebu veselu i radosnu poput njenog dragog oca. Međutim, život donosi nove promene...

Tri ćerke izrastaju u tri veoma različite žene, a Izabela sa svakom od njih ima poseban odnos. Konačnom igrom sud­bine tajna iz prošlosti izlazi na videlo i zbližava majku sa ćerkama, pretvarajući izazovan trenutak u blagoslov.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 260 str.; 978-86-6035-851-8;