knjizara.com
Na tajnom zadatku

Danijela Stil (autor)

Na tajnom zadatku
rasprodato

Specijalni agent koji je izgubio sve. Ambasadorova kćerka koja želi da zaboravi prošlost. Dvoje ljudi, na nišanu zlih moćnika. Na tajnom zadatku.

Maršal Everet prešao je opasan put od džungli Južne Amerike do ulica Pariza. Kao specijalni agent Agencije za borbu protiv narkotika na tajnom zadatku, uvukao se u moćan kartel i postao desna ruka svirepog narko-bosa. To iskustvo skupo je platio: tajna misija uništila mu je život, oduzevši mu sve što je voleo. Po povratku u Sjedinjene Države, privremeno je dodeljen Tajnoj službi kao deo predsedničke pratnje, a taj posao zauvek će promeniti njegovu sudbinu. Arijanu Gregori č

eka blistava budućnost: uzbudljiv život na Menhetnu i posao iz snova za onlajn izdanje popularnog modnog magazina. Međutim, kada njenog oca postave za američkog ambasadora u Argentini, ona nevoljno pristaje da pođe sa njim u Buenos Ajres, a ta odluka koštaće je strašnog iskustva.

Skoro godinu dana kasnije, Arijana stiže u Pariz, spremna za novi početak. Dok pokušava da zauvek zakopa bolne uspomene, put joj se ukršta sa Maršalom Everetom, koji će ponovo krenuti u akciju kada to najmanje očekuje. Međutim, moćne sile željne osvete posmatraju svaki njen pokret, a Arijana i Maršal moraće još jednom da se bore da prežive. Ali ovoga puta neće biti sami.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; 21 cm; 287 str.; 978-86-10-01578-2;