knjizara.com
Spontano lečenje uverenja
razbijanje paradigme lažnih ograničenja

Greg Brejden (autor)

Spontano lečenje uverenja
rasprodato

Da li promena u opažanjima - pomak u uverenjima - sadrži bezvremenu tajnu koja vodi ka izlečenju, miru pa čak i do same stvarnosti? Nova otkrića u fizici i biologiji nagoveštavaju da ćemo to uskoro saznati.
Sve veći broj naučnih dokaza ukazuje na to da univerzum radi na principu ogromnog kompjutera smeštenog u svesti. Isto kao što svaki kompjuter koristi jezik prilikom dolaženja do rezultata, kompjuter svesti univerzuma koristi naše iskustvo verovanja da "govori" onome od čega su svet i naša tela napravljeni. Sada je više n

ego ikada neophodno da uvidimo da se sve od DNK naših tela do uspeha naših veza i mira u svetu zasniva na onome u šta verujemo, na načinu na koji razmišljamo o sebi.
Naši preci koristili su čuda kada su hteli da promene svoja uverenja. Danas u tu svrhu koristimo nauku. Ova knjiga nudi i jedno i drugo - čuda koja otvaraju vrata moćnom novom načinu sagledavanja sveta i nauku koja nam govori zašto su čuda moguća - otkrivajući zašto nas "zakonima" fizike i biologije ne ograničavaju; kako da govorimo kvantnim jezikom lečenja, mira, izobilja i promene; i kako da napravimo jednostavan pomak u uverenju, koji nas katapultira izvan ograničenja prošlosti.
Kada postanemo svesni ovih otkrića koja menjaju život i istinskih čuda u životu moramo da promenimo i način na koji razmišljamo o sebi. Za lečenje je ključno da shvatimo šta je to uverenje i kako ono deluje. Greg Brejden je više od dvadeset godina pokušavao da shvati kako bi to mogao da uradi. Pridružite mu se. Podeliće s vama ono do čega je došao i ujedno nas poziva da živimo izvan paradigmi lažnih granica!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2014; Broširani povez; latinica; 23 cm; 217 str.; 978-86-7950-298-8;