knjizara.com
Salah

Luka Kajoli, Siril Kolo (autor)

Salah
1079 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Od sela Nagrig u Egiptu do podviga na Enfildu – knjiga prati razvojni put Moa Salaha, koji je pokazao da se posvećenost i mukotrpan rad isplate i da skromnost može dovesti do svetske slave. Jedan od najboljih fudbalera današnjice, Salah je postao uzor milionima ljudi ne samo zbog svog fudbalskog statusa već i zbog toga što je pokazao da se preko trnja zaista stiže do zvezda.
Kakve su mu bile šanse da postane profesionalni fudbaler, kako mu je izgledala svakodnevica da bi uspeo, na koji način se probijao kroz evropski fudbal i kako je ispisao stranice istorije FK Liverpula? Autori bi

ografije nude odgovore na ova i mnoga druga pitanja, uz širi kontekst koji je značajan za razumevanje fenomena po imenu Mo Salah.
Oslanjajući se na činjenice, istraživanja, statistike i ekskluzivna svedočenja, autori Vas vode kroz Salahov život nudeći Vam mnoštvo poučnih i zanimljivih informacija, kao i motivaciju da uspete u svetu sporta, a i šire. Jedno je sigurno – životna priča Moa Salaha nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fudbal
Ostali naslovi iz oblasti: Sport i hobi

Izdavač: Albion books; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 220 str.; 978-86-89237-60-3;