Rečnik turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva (englesko-srpski) - MP

Vera Vesković-Albulj (autor)

Rečnik turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva (englesko-srpski) - MP

1196 din

Stara cena: 1496 din

U korpu

Preko 14.000 odrednica, poređanih po abecednom redu, kao i skraćenice i akronime koji su dati uz odrednice koje označavaju. Rečnik je namenjen turističkim poslenicima, zaposlenima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, prevodiocima, polaznicima stručnih kurseva, studentima, kao i turistima – bivšim, sadašnjim i budućim. Recenzenti su prof. dr Jovan Popesku, prof. dr Anđelka Ignjačević i mr Thomas Shillinglaw.
REČNIK TURIZMA, UGOSTITELJSTVA I HOTELIJERSTVA je obima 532 strane, u A5 formatu, na ofsetnoj 120g hartiji, šiveno koncem, sa tvrdim, višebojnim koricama i broširano izdanje na ofsetnoj 80g hartiji, lepljeno, sa mekim višebojnim koricama.

Rečnik takođe sadrži i dva dodatka: MEĐUNARODNA RADIO ABECEDA i SVE DRŽAVE SVETA (sa glavnim gradovima, zvaničnim jezikom i valutama, kao i zvaničnim nazivom na srpskom jeziku).
Kao poseban dodatak, dipl. inž. Ana Ž. Damnjanović sastavila je LEKSIKON NAJČEŠĆE KORIŠĆENIH TERMINA U OBLASTI BEZBEDNOSTI HRANE u želji da približi korisnicima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu ovu značajnu, sada veoma aktuelnu oblast.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleski jezik , Ugostiteljstvo , Hotelijerstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Rečnici

Izdavač: Žarko Albulj - izdavač; 2012; Broširani povez; latinica; 24 cm; 505 str.; 978-86-83713-64-6;