knjizara.com
Rečnik kriminalističke tehnike englesko srpski i srpsko engleski
Dictionary of criminalistic technique : english-serbian : serbian-english : more than 50.000 entries

Branko Vukičević (autor)

Rečnik kriminalističke tehnike englesko srpski i srpsko engleski
6600 din
U korpu

Autor je ovaj rečnik E/S i S/E napisao inspirisan delima dr Ljubomira Čimburovića, profesora i akademika, koji je napisao interalia, sledeće knjige: "Kriminalsitička tehnika". Viktimilogina i prisustvo okrivljenog u krivičnom postupku", Peneloška kriminalistika" kao i "Monografiju ubistva u Novom Pazaru" (Krivičnopravni i kriminološki aspekt krivičnog dela ubistva) i dr. - pa je otuda i nazive rečnika.

Autor je uspeo da unese termine i njihova tumačenja tako da oni koji se profesionalno bave naukom kriminaliteta, mogu adekvatno upotrebiti odredjenu reč.
Pored sva

ke reči , autor je navodio podrobna objašnjenja tako da svaki čitalac može da upotrebi određenu reč za precizno tumačenje. jedna reč može da ima više značenja tako da je autor naveo u kom momentu se može koristiti određeno značenje.

Ovaj rečnik je takvog sadržaja i kvalitetnog karaktera da će biti od velike korsiti studentima pravnih fakulteta, fakulteta kriminalističkih nauka, tužiocima, sudijama, policiji, advkokatima i svima onima koji se bave represivnim merama delovanja prema ljudima koji su u kriminalnim poljima.

Nadamo se da će rećnik biti iskorišćen u potuposti od strane korisnika.
Rečnik sadrži 50000 odrednica u smeru englesko-srpski i srpsko-engleski.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kriminalistika , Englesko-srpski rečnici , Engleski jezik , Srpsko-engleski rečnici
Ostali naslovi iz oblasti: Rečnici

Izdavač: AGM knjiga; 2019; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 1184 str.; 978-86-6048-014-1;