knjizara.com
Poslovna komunikacija - sa poslovnim bontonom

Marina Marković (autor)

Poslovna komunikacija - sa poslovnim bontonom
rasprodato

Knjiga Poslovna komunikacija Marine Marković, profesora Tehnike glasa na FDU u Beogradu, posvećena je komunikaciji i njenom osnovnom elementu- govoru.
Govor predstavlja nas i naše sposobnosti i zato od njega u najvećoj meri zavisi uspeh svih savremenih profesija. Govorne sposobnosti se razvijaju, neguju i usavršavaju kroz različite komunikacijske tehnike. O tim tehnikama, o tome kako koristiti glas i govor da bismo ostavili utisak, da bismo bili ubedljivi, da bismo ?zaveli? sagovornika da nam pomogne u ostvarivanju naših ciljeva govori knjiga Marine Marković. Ona se

posebno bavi komunikacijom u odnosima sa javnošću gde se osmišljava govor kao stil, imidž i pripremama za konverzacijski nastup i njegovim najbitnijim pravilima. Uči nas kako da budemo ubedljivi i uspešni, ona nas uvodi u jednu novu kulturu dijaloga. Ona ne pokazuje samo načine kako se pripremiti za izlaganje već se bavi i sadržajem i strukturom izlaganja.
Sve tehnike i metode u odnosima sa javnošću su obrađene, da bi na kraju bile ponuđene i praktične vežbe koje su dragocena pomoć u savlađivanju tehnike komunikacije.
Iako je knjiga namenjena profesionalcima u mendžmentu i marketingu, dragocena je za sve, počev od roditelja koji govorom vaspitavaju dete, preko deteta čiji je govor deo njegove socijalizacije, do novinara koji nam saopštava tek prispelu vest do stručnjaka koji godinama istražuje neku pojavu i treba da je prezentira javnosti koja o tome malo zna.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovne komunikacije
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Clio; 3. izdanje, 2008; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 257 str.; 86-7102-071-1;