Plaža ružinih latica

Doroti Kumson (autor)

Plaža ružinih latica

1104 din

Stara cena: 1299 din

U korpu

Svaka ljubavna priča ima opasan preokret.
Evo gde počinje moj život.
Ne pre trideset šest godina u jednoj londonskoj bolnici. Ne pre sedamnaest godina, kad sam se iselila iz roditeljske kuće da živim sama u lepoj ali skučenoj garsonjeri. Ni pre četrnaest godina, kad sam se preselila u Brajton. Ni pre dvanaest godina, kad sam se udala za svoga muža. Čak ni pre devet godina, kad sam rodila prvo dete. Niti pre sedam godina, kad sam rodila drugo dete. Moj život počinje sada.
S dvojicom razvijenih uniformisanih policajaca i s jednom vitkom detektivkom u civilu, što stoje u mojoj dnevnoj sobi i hoće da uhapse moga muža.


Tamija Čeli se užasnula kad je njen muž Skot optužen da je učinio nešto strašno – ali kad otkrije ko ga je optužio, sve oko nje počinje da se ruši. Saterana u bezizlaznu situaciju i ne znajući šta da misli, primorana je da odluči kome nagonski više veruje. Ali ta odluka ima teške posledice za sve kojih se tiče, a posebno kad događaji dobiju tragičan obrt.
A onda u grad stiže neznanka da baci pregršt ružinih latica u more u znak sećanja na voljenu osobu koju je izgubila. Ova neznanka nosi sa sobom zapanjujuće istine koje će promeniti život svima koje sretne, i ponovo primorati Tamiju na težak izbor...

„Svidela vam se Poslednja kap? Ovo ćete obožavati.“ Cosmopolitan

„Neodoljivo uzbudljiva knjiga puna preokreta koja nudi iznenađenje iza svake stranice... obavezno pročitati!“ Heat

„Ako ste planirali da ovog vikenda uradite samo jednu stvar, onda pročitajte ovu knjigu. Novi briljantni psihološki triler koji svesrdno preporučujemo.“ Sun

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2014; Broširani povez; latinica; 20 cm; 622 str.; 978-86-521-1598-3;