Peti jahač

Džejms Paterson, Maksin Pitro (autor)

Peti jahač

rasprodato

NEKO UMIRE
Mlada majka, koja se oporavlja u jednoj bolnici u San Francisku, iznenada počinje da se guši. Dugme za pozivanje medicinskog osoblja ne dovodi pomoć na vreme. Bolnički lekari, koji spadaju u najbolje u zemlji, potpuno su zbunjeni njenom iznenadnom smrću.

APOKALIPSA SE BLIŽI
Nije to prvi takav slučaj u dotičnoj bolnici. Neposredno pred otpuštanje iz bolnice, stanje pacijenta naglo se pogorša, i on umire. Uz pomoć nove članice Ženskog kluba za rešavanje ubistava Juki Kasteljano, poručnica Lindzi Bokser pokušava da pronikne u tajnu ovih tragičnih zbivanja. Jesu li te smrti samo užasne slučajnosti? Ili se neki manijak igra boga s ljudskim životima?

Kada neko blizak Ženskom klubu za rešavanje ubistava počne da ispoljava iste zastrašujuće simptome, Lindzi strahuje da niko nije bezbedan.

PETI JAHAČ JAŠE
U haotičnoj trci s vremenom, Lindzina istraga razotkriva grupu uticajnih ljudi odlučnih u nameri da zaštite svoju reputaciju po svaku cenu. I dok bolnica vodi strašan sudski rat koji privlači pažnju čitave nacije, Lindzi i Ženski klub za rešavanje ubistava tragaju za nemilosrdnim ubicom među cenjenim bolničkim osobljem.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Mladinska knjiga; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 357 str.; 978-86-7928-232-3;