knjizara.com
Prevršena mera

Džejms Paterson (autor)

Prevršena mera
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Ubica sa poremećenim osećajem za pravdu drži Vašington pod opsadom. Samo Aleks Kros može da je privede kraju.
Detektiv Aleks Kros udružuje snage sa svojom ženom kako bi pobedi opasnog kriminalca.
Život u Vašingtonu nikad nije bio opasniji. Kad se u tihoj noći na auto-putu prolome pucnji, jedan čovek strada. Iako se to u početku čini kao napad besnog vozača, izgleda da se ipak radi o nečem zlokobnijem. Samo što je počeo da postavlja pitanja, Aleksa hitno odlazi na drugi kraj grada gde se odigralo drugog ubistva. Samo što je sad u pitanju neko blizak: njegov bivši šef i voljeni mentor njegove žene Bri.
Ubica je na slobo

di, spisak osumnjičenih je podugačak, grad je u panici, a policiju pritisnutu sa svih strana niko ne predvodi... a onda će Bri postati šef. Dok se Bri muči da što pre uđe u posao i reši dva slučaja koja privlače ogromnu pažnju, novo nasilje uzdrma prestonicu. Dolazi do talasa ubistava, a sve žrtve su kriminalci.
Zli mozak koji stoji iza svega smislio je đavolski plan – i tek je počeo da ga sprovodi. Da bi ga pobedili u njegovoj igri, Aleks i Bri moraju da udruže snage i izglade sve nesuglasice. Jer jedino opasnije od ubice bez savesti jeste ubica koji smatra da postupa ispravno i da je pravda na njegovoj strani.

„Nije nikakva tajna zašto je Džejms Paterson najpopularniji pisac trilera na svetu. Niko to ne radi bolje od njega.“
– Džefri Diver

„Paterson svede scenu na jedan značajan detalj, na element koji definiše junaka ili pokreće radnju. I upravo to oživi film u glavi čitaoca.“
– Majkl Koneli

„Džejms Paterson je the boss. I tačka.“
– Ijan Renkin

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 344 str.; 978-86-521-5074-8;