×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Organska hemija

Nil Šor, Piter Volhart (autor)

Organska hemija
rasprodato

Najnovije izdanje udžbenika Organska hemija autora K. P. C. Vollhardt-a i N. E. Schore-a, napisano je jasnim i jednostavnim stilom, čime se obimno i raznovrsno gradivo iznosi na vrlo pristupačan način. Student se u okviru jednog ili više poglavlja postupno uvodi u složeno gradivo. Osim klasičnih reakcija, navedene su i nove, tako da je upućivanjem u savremene tokove razvoja organske hemije zadržan uobičajen pristup proučavanju ove oblasti. Praćenje i savlađivanje gradiva olakšano je brojnim ilustracijama, isticanjem važnih detalja i sažetim izvodima na kraju svakog poglavlja. Takođe, grupne

vežbe, zadaci i mogućnost dopune datog gradiva putem povezivanja na odgovarajuću WEB stranu ohrabruju slobodno razmišljanje, diskusiju i povezivanje znanja iz prethodnih poglavlja. Vrlo značajnu novinu čine izdvojeni prikazi različitih mogućnosti primene organske hemije i u drugim naučnim disciplinama. Takođe, dati su i brojni primeri i objašnjenja nekih biološki i medicinski važnih jedinjenja i procesa u kojima učestvuju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Organska hemija
Ostali naslovi iz oblasti: Hemija

Izdavač: Data status; 2004; Tvrd povez; latinica; 26 cm; 1330 str.; 86-7478-007-5;