Molitve anđelima čuvarima

Dan Šercar (autor)

Molitve anđelima čuvarima

792 din

U korpu

Ne postoji ni jedan trenutak u našim životima koji nisu dotakli anđeli...
Ne postoji ni jedan trenutak u našim životima koji nisu dotakli anđeli... Znamo da nas dočekuju u trenutku rođenja, verovatno prate tokom celoga života, ali premalo shvatamo koliko su naši preci bili u kontaktu s anđeoskim svetom i kako su, u dogovoru s anđelima, i nas prizvali u ovo putovanje... Slika sa naslovne strane ima posebnu priču! Pripadala je Danovoj baki koja je čuvala i pobožno se pred njom molila, da bi je na kraju prepustila svom unuku...

Mnogi od nas sećaju se baš takve slike iz soba naših baka, sećamo se topline domaćeg ognjišta, bakinih priča punih ljubavi i molitve:

Anđele čuvaru mili
Svojom snagom me zakrili
Prema Božjem obećanju
Čuvaj mene noću, danju

Može li nešto biti čistije, posebnije i anđeoskije od molitve koja dolazi iz srca deteta? Tragom te čistote, lepote i jednostavnosti – putevima sopstvenih predaka, nastale su molitve anđelima čuvarima Dana Šercara. Zbog toga ova posebna slika na naslovnoj strani, zato molitve posvećene anđelima, voljenima i porodici... Uživajte u čaroliji detinjstva i zajedništva, uživajte u anđeoskom svetu ljubavi i blagoslova. Neka vas anđeli blagoslove, gde god bili!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ezoterija , Filozofski misticizam , Savremeni duhovni pokreti
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 195 str.; 978-86-7348-392-4;